Ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια, συγγραφέας
Μέλος του Συνδέσμου Ψυχολόγων Κύπρου
Αρ. Επαγγελματικής άδειας: 24/677 (Ελληνική Δημοκρατία, Ε. Ε.)
Ατομική και οικογενειακή θεραπεία, συμβουλευτική σε θέματα ερωτικών σχέσεων, προσωπική ανάπτυξη.

Βιογραφικό

Η Θέκλα Πετρίδου γεννήθηκε στην Πάφο στις 4 Μαΐου 1975.

Είναι Ψυχολόγος Κλινικού και Κοινωνικού Τομέα, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.  Είναι εγγεγραμμένη στο μητρώο πτυχιούχων ψυχολόγων Κύπρου. Κατέχει επαγγελματική άδεια ψυχολόγου με τον αριθμό 24/6677. Η επαγγελματική της άδεια εκδόθηκε από την Ελληνική Δημοκρατία και με βάση την οδηγία 2005/36/ΕΚ τα επαγγελματικά της προσόντα  τυγχάνουν αναγνώρισης σε όλη την επικράτεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έχει ιδιαίτερο κλινικό και συγγραφικό ενδιαφέρον σε θέματα ερωτικών σχέσεων, γάμου και ανατροφής παιδιών. Το 2005 εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο: «Η ανατομία μιας γυναίκας» από τις εκδόσεις Power Publishing.

Το Δεκέμβριο του 2011 εξέδωσε το δεύτερο της βιβλίο με τίτλο: "Και οι άνδρες έχουν ψυχή, οι δυνάμεις και αδυναμίες του "ισχυρού" φύλου" από την Φυλλίς Εκδοτική.

Τον Νοέμβριο του 2017 εκδόθηκε από τις εκδόσεις Ψυχογιός το τρίτο της βιβλίο με τίτλο: "Χαρούμενη μαμά = χαρούμενα παιδιά"

Η Θέκλα ζει και εργάζεται στη Λευκωσία. Είναι μονογονιός και έχει δύο παιδιά. Το Λάζαρο, 21 χρόνων, και την Κυριακή, 18 χρόνων.

Από τις 12 Μαρτίου 2018 παρουσιάζει καθημερινά την εκπομπή "Θέκλα Μιλάμε Ανοιχτά" από την τηλεόραση του Σίγμα.

Το πτυχίο μου

Η άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος
Επίσημη βεβαόιωση πως η άδεια μου ισχύει σε όλη την Ε.Ε.Μοιράσου το!

Ελάτε
σε επαφή


Πατήστε Like στη σελίδα μου στο Facebook


Πατήστε Like στη σελίδα της εκπομπής


Γνωστοποιήστε
την ιστοσελίδα μου